Sunglow line-up bekend gemaakt!

Sunglow line-up bekend gemaakt!

Op zaterdag 14 september is het weer tijd voor Sunglow Festival, met als thema The Hunt Is On. Het festival vindt plaats aan de Binnenmaas, op een kwartiertje van Rotterdam.

Het festival heeft dit jaar 3 stages met zo’n 35 DJ’s. Met headliners als Sefa, Paul Elstak, Tha Playah, Mark With A K en Dj Rob & Mc Joe heeft het festival weer een breed programma voor liefhebbers van de hardere stijlen. Je kan een uiteenlopende mix van Freestyle tot Rawstyle en van Hardcore tot Frenchcore verwachten. De gabbers kunnen los gaan in de Oldschool Gangsters tent, waar grondleggers van de hardcore als Dj Rob en Marc Acardipane plaats zullen nemen achter de draaitafels.

Ook kan je klaar maken voor de hardste battles tijdens Sunglow Festival. Sub Sonik & Ruthless en Tha Playah en Never Surrender gaan samen het podium op en Panic & The Viper  gaan met elkaar de strijd aan. Benieuwd naar de hele line-up? Check dan de Sunglow festival pagina!

De kaartverkoop voor Sunglow Festival is al begonnen en daardoor zijn de Early birds en de Fase 1 tickets al uitverkocht. Nu kost een ticket voor Sunglow € 30,35.

23 april 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter