Supersized line-up voor 2020 is bekend!

Supersized line-up voor 2020 is bekend!

De ticketverkoop was al hard aan de gang, maar nu is ook de line-up bekend voor het Supersized Kingsday Festival in 2020! Wie gaan er allemaal rammen op Koningsdag dit jaar? Lees snel verder voor alle info.

Welke artiesten zijn aanwezig dit jaar

Er zijn heel wat artiesten die op verschillende stages zullen optreden. En dit met verschillende genres! Ga los op Koninkrijk Hardstyle met Rejecta, B-Front, Phuture Noize en meer. Meer van de Hardcore? Dan ben je terecht bij Koninkrijk Hardcore met onder anderen Sefa, Tha Playah en Miss K8. Daarnaast is er ook nog een RAW, Uptempo en Freestyle stage, dus voor ieder wat wils! Check de volledige line-up per stage op de Supersized Festivalpagina. Dit jaar gaat zeker een klapper van een editie worden als het om de line-up gaat.

Ticketverkoop was al begonnen

De eerste tickets met korting waren snel uitverkocht. Op het moment kun je nog Regular en Friends tickets halen voor het festival. Met Friends tickets bespaar je ongeveer 7 euro per persoon. Dit gaat van 8 tot 16 personen. Nu de line-up bekend is zal de verkoop gaan stromen, dus wil jij erbij zijn wacht dan niet al te lang!

Liever naar een ander feestje met Koningsdag? Of wil je graag eerst wat feestjes vergelijken? Check onze Agenda voor Koningsdag 2020!

Koningsdag 2020

22 januari 2020

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter