Toch een festival gevoel met een festival outfit

Toch een festival gevoel met een festival outfit

Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen over corona in 2022? Check onze nieuwe festival blog.

Of je nu online naar je favoriete festival playlist luistert of via een livestream thuis een feestje meepakt: met een on-point festival outfit voel je je direct in de stemming. Zelfs als niemand je ziet is het de moeite waard om je tof aan te kleden. Het bij elkaar zoeken van de perfecte outfit maakt je namelijk al helemaal vrolijk. Plus, als er volgend seizoen weer festivals gehouden kunnen worden heb jij je outfit alvast in huis!

Een outfit waarin je kunt genieten

Allereerst is het belangrijk dat jouw festival outfit comfortabel zit. Je wilt namelijk genieten van de muziek en de sfeer. Kies voor items waarin je kunt bewegen en feesten en maak deze basic look af met een paar creatieve items. Waar je op een ‘echt’ festival niet zonder tasje kunt, heb je deze thuis niet nodig.

Badslippers zijn hip en handig

Festivalterreinen zijn súpergroot, waardoor je gemakkelijk 10 kilometer loopt op een dag. Als je naar een festival gaat is het dus belangrijk dat je altijd schoenen meeneemt die lekker zitten, zoals stevige laarsjes of comfortabele sneakers. Zware bikerboots kunnen tegen regen, wind, zon, bier en modder, ideaal! Thuis hoef je geen kilometers af te leggen, maar gaan jouw voetjes natuurlijk wel van de vloer. Met badslippers aan worden je voeten niet koud door de vloer en deze kun je ook meenemen naar een festival wanneer dit weer kan. Zo wordt er gewoon richting Lowlands 2021 gekoerst door de organisatie. Badslippers zitten namelijk prima als je toch blaren hebt gekregen van je stevige schoenen en zijn onmisbaar als je een douche wilt nemen.

Festival haar en make-up

Een festival kapsel maakt jouw look helemaal af. Veel vrouwen vinden het fijn om hun haar uit het gezicht te hebben, want door het dansen kun je flink gaan zweten. Gooi je haar in een staartje of een simpel knotje en zorg voor een speelse uitstraling door aan de voorkant een paar plukjes los te halen. Wil jij al jarenlang lang haar maar lukt het maar niet om je gewenste lengte te laten groeien? Dan zijn hairextensions ideaal. Hiermee kun je alle kanten op. Maak je kapsel bijvoorbeeld dikker met clip-in hairextensions of ga voor een natuurlijke look met hairextensions die je met lijm vastzet en die het makkelijker maken om de extensions precies te laten matchen met je natuurlijke haar.

Qua make-up is het leuk om meer uit te pakken dan dat je normaal doet. Ga bijvoorbeeld voor glimmers en diamantjes om extra aandacht te vestigen op je ogen en voorzie ook je decolleté van wat poeder voor een sunkissed look.

Statement items

Maak je look herkenbaar door je eigen statement items toe te voegen. Dit kan een toffe vintage zonnebril zijn of een vette hoed die matcht met je favoriete zwierende rok of korte short. Ook erg leuk: een item met franje! Franjes zijn weer helemaal in en bewegen lekker met je mee als je aan het dansen bent.

Hou de agenda in de gaten voor de leukste (digitale) feestjes!

20 november 2020

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter