Vestrock 2019 programma compleet

Vestrock 2019 programma compleet

Van vrijdag 31 mei t/m zondag 2 juni vindt er de jubileumeditie van Vestrock 2019 plaats! Het Zeeuwse festival bestaat dan namelijk 10 jaar. Het festival staat bekend om het festival van de vriendschap.

Het is een driedaags festival op Eiland Buitenwest in Hulst. Hulst is een echt vestingstadje in Zeeuws-Vlaanderen. Net buiten de vesting ligt het prachtige festivalterrein. Met het OV is Hulst wat lastig bereikbaar, vanuit Breda rijdt er wel een bus. Je kan natuurlijk ook met de auto komen.

Er stonden al wat mooie headliners op het programma voor vrijdag en zaterdag. De zondag van Vestrock is speciaal gericht op kinderen. Sesamstraat, Magic Unlimited en Sterre Koning zullen er een heerlijke zondag van maken. Zo kan ook een jongere bezoeker een echte festival ervaring mee maken.

Ze hebben nu nog meer namen toegevoegd en dat betekent dat het Vestrock programma helemaal compleet is. Op Vestrock 2019 zijn meer dan 60 acts te zien. Nothing But Thieves, White Lies en Bizzey zijn één van die acts.

De kaartverkoop voor Vestrock 2019 is al gestart. Een Combi Ticket ( vrijdag & zaterdag) kost €67,50. Benieuwd naar de hele line-up? Check dan de Vestrock festival pagina!

10 april 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter