Vestrock maakt 7 nieuwe namen bekend!

Vestrock maakt 7 nieuwe namen bekend!

Vestrock staat ook wel bekend als hét festival voor de vriendschap, een hecht en intiem driedaags feest dat wederom plaats zal vinden in de middeleeuwse vestigstad Hulst. In 2010 werd Vestrock voor de eerste keer gehouden en begon als kleinschalig evenement. Tegenwoordig is het uitgegroeid tot een van de bijzonderste festivals van Nederland en is zeer populair. Een festival dat rock, pop en dance liefhebbers jaarlijks naar Zeeland trekt, dat is zeker bijzonder te noemen! Er zijn nu zeven nieuwe artiesten aan de line-up toegevoegd. Benieuwd? Lees snel verder.

De organisatie van Vestrock heeft met trots 7 nieuwe namen bekend gemaakt voor het festival wat zal plaatsvinden van 5 tot en met 7 juni 2020 in Hulst. Danny Vera is al jarenlang wereldberoemd onder de Zeeuwse bevolking maar afgelopen jaar drong hij pas echt tot het Nederlandse publiek door toen hij doorbrak met het nummer Roller Coaster. Met dit nummer wist hij als nieuwe binnenkomer de Radio 2 Top 2000 binnen te dringen als nummer 4 van de lijst. Hij zal ook dit jaar (voor de derde keer) weer optreden op Vestrock 2020! Verder zal de Ierse singer-songwriter Gavin James te gast zijn op het jaarlijkse terugkerende festival. Met miljoenen streams op Spotify is dit zeker een van de headliners en zeker een om in de gaten te houden!

Het illustere DJ-duo Lucas & Steve zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de (inter)nationale dance industrie. Ook zij gaan er alles aan doen om het publiek helemaal gek te maken tijdens Vestrock 2020! Daarnaast zal rapper en producer Dopebwoy, bekend van het nummer Cartier (Nederlands meest gestreamde nummer op Spotify) een poging wagen om het publiek met zich mee te krijgen! Bezoekers van Vestrock 2018 kennen ze vast nog wel, het Rotterdamse sloopbedrijf De Likt. Zij hebben in 2018 heel Vestrock op zijn kop gezet, en prettig voor de bezoekers van de 2020 editie, ze komen het dit jaar nog eens welletjes overdoen! Tot slot zijn andere nieuwe namen als School is Cool en Ten Times A Million ook bekend gemaakt door de organisatie.

Ben je benieuwd naar de volledige lijst met namen die nu al bekend zijn gemaakt of wil je tickets kopen? Check dan even de festivalpagina van Vestrock! Binnenkort zullen er nog meerdere namen volgen, je zult van ons horen zodra hier meer over bekend is! Stay-tuned!

Gevarieerd programma

Er zijn veel verschillende live-acts, een onderwijs- en theaterprogramma in de Vestrock University en exclusieve optredens op diverse locaties rondom het eiland! Dit is een heus festival voor jong en oud, dus zelfs de jongste (en oudste) festival bezoekers kunnen hier zich prima vermaken met alles wat er te doen valt! Naast al het vermaak is er een zeer uitgebreid aanbod aan bourgondische elementen zoals verschillende eet en drink gelegenheden, waaronder het speciaal gebrouwen Vestrock Blond, het ideale biertje tijdens jouw festivalweekend. Wil jij alles uit het festival halen en wil je geen enkel moment missen? Dan is er speciaal voor jou: De geweldige Vestrock Camping.

Foto header: FaceBook Vestrock, Bas Gijsel

2 maart 2020

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter