Volledige Line-up bekend voor Don’t Let Daddy Know 2020

Volledige Line-up bekend voor Don’t Let Daddy Know 2020

Dit jaar wordt Don’t Let Daddy Know grootser dan ooit. Allereerst wordt het hele circus verhuisd van de Ziggo Dome naar RAI Amsterdam. Dit vanwege een buitenaards aantal aan pre-registraties voor hun jaarlijkse weekender in maart 2020. Don’t Let Daddy Know evenementen zijn geen ouderwetse clubavonden meer maar het is echt een lifestyle en een movement geworden. Vandaar was Don’t Let Daddy Know klaar voor de volgende stap.

Na 7 geweldige jaren van uitverkochte shows, honderdduizenden (internationale) bezoekers en altijd een line-up van wereldklasse kunnen neerzetten is de RAI in Amsterdam dé nieuwe thuishaven voor Don’t Let Daddy Know Music Festival 2020. Deze nieuwe locatie verwelkomt 30.000 feestbeesten op vrijdag 6 maart die de reis van hun muzikale leven zullen maken.

Line-up Don’t Let Daddy Know Music Festival 2020

Inmiddels is de volledige line-up bekend! Om je alvast een beetje lekker te maken hebben we een aantal headliners voor je op een rijtje gezet. Namen als Dimitri Vegas & Like Mike, Lucas & Steve, Sunnery James & Ryan Marciano, Coone, Da Tweekaz en Sub Zero Project en MC Villain zullen je het hemd van je lijf blazen verdeeld over 3 stages! Check onze DLDK festivalpagina voor de volledige line-up en tickets!

10 januari 2020

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter