Weekend tip: Amsterdam Open Air organiseert Festival Fashion Market

Weekend tip: Amsterdam Open Air organiseert Festival Fashion Market

Met een eigen kledinglijn en hun sustainable markt wil AOA haar bezoekers stimuleren bewustere keuzes te maken op het gebied van shoppen en op een positieve manier laten zien, hoe het ook kán.

Amsterdam Open Air staat bekend om haar prachtige terrein, aankleding en de mooist aangeklede bezoekers met haar modebewuste karakter.

Dit jaar hebben ze naast dat ze een eigen een ethisch verantwoord geproduceerde kledinglijn van organisch katoen gelanceerd hebben samen met ontwerpster Lizzy van der Ligt van Le Café Noir Studio en Unrobe, ook een duurzame markt georganiseerd op 18 mei in de Westergas Zuiveringshal met enkel duurzame en tweedehands merken.

Omdat er veel mis is in de kledingindustrie, wil Amsterdam Open Air bijdragen aan positieve ontwikkelingen mode-land. Veel van de vandaag de dag gemaakte kleding gaat ten koste van mensen in ontwikkelingslanden en het milieu. Juist omdat Amsterdam Open Air een modebewust karakter heeft, wilt AOA hierin verantwoordelijkheid nemen. Met de kledinglijn en de markt wilt AOA haar bezoekers stimuleren bewustere keuzes te maken op het gebied van shoppen en op een positieve manier laten zien, hoe het ook kán. 

Verkooppunten:

Sustainable weekend tip:
Amsterdam Open Air Sustainable Markt

16 mei 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter