Zsa Zsa Su! Living like a pro

Zsa Zsa Su! Living like a pro

Exclusieve designer kleding, privé vliegtuigen, sportwagens, vip arrgementen, of te wel ‘de luxe lifestyle’. Dat was het thema van afgelopen editie van Zsa Zsa Su! Living like a pro. Als r&b en dancehall liefhebber was ik al een aantal weken erg enthousiast om bij dit evenement aanwezig te mogen zijn! Het was mijn eerste editie die ik ging meemaken dus nieuwsgierig, dat was ik zeker!
Zaterdag 20 februari was het zover. Na thuis een aantal wijntjes te hebben gedronken vertrok ik met de trein naar Zsa Zsa Su! Living like a pro. De Heineken Musical Hall opende vanaf 22.00 zijn deuren voor het grootste Cariben feest in de Benelux! Bij de ingang kreeg je gelijk een warm welkom van de host en hostesses die snoep uitdeelde aan de bezoekers. Verder was er genoeg ruimte en mogelijkheid om je eigendommen op te bergen in de kluisjes die er stonden.

 

Na dat je een fijn binnenkomst hebt gehad met snoepjes, je jas hebt opgeborgen en drankjes hebt gehaald is het tijd om te feesten! Zsa Zsa Su! heeft een vaste opbouw van het verloop van de avonden. Het begint met muziek waarmee je rusting in de tropische stemming kan komen. Op je gemakt kun je drankjes halen en is er de ruimte om even lekker te kletsen met alle gezellige mensen. Deze intro van de avond werd allemaal verzorgd door DJ Irwan. Hij zorgde voor die lekkere r&b deuntjes waarmee je gemakkelijk de Zsa Zsa Su! vibe te pakken kreeg. De hoofdzaal werd langzamer vol en rond een uur of half 3 begon DJ Rishi Romero met het draaien van zijn geweldige set. De feestgangers  zaten al goed in de stemming en iedereen danste losjes met zijn heupen. Er werd geboekt, gebobbeld en getwerkt. Ja hoor niets is raar, het kan allemaal op dit geweldige feestje! Na deze uitputting was het tijd om te genieten van diverse optredens. Gio, Broederliefde en SBMG waren o.a. de artiesten die een spetterende show verzorgde waar ze het hele publiek in mee betrokken!

12805758_816434231818666_3607828978545191276_n

Maar dit was nog niet alles. Nee mensen, boven op de tweede verdieping was nog een hele zaal waar de vibe er ook goed in zat! De mensen danste allemaal samen, er hing een gezellige zomerse sfeer en iedereen zag er happy uit! Wat wil je ook anders met een tropische vibe? In de tweede zaal werd voornamelijk salsa muziek gedraaid en waren er optredens van  allround cover bands
En of dat nog niet genoeg is was er ook nog een derde verdieping! Het is geen officiële zaal maar hier had je uitzicht op de hoofdzaal vanaf de zitplaatsen in de HMH. Wat een uitzicht! Je keek recht op alle feestende mensen en had zicht op het geweldige podium. Aangezien het bij de zitplekken was had je hier ook de ruimte om even lekker tot rust te komen. Je kon lekker zittend je drankje opdrinken met het hoofdpodium recht voor je neus. Rond een uur of 02.00 nam ik daar ook plaats. Even acclimatiseren. Ik had geen beter moment kunnen uitzoeken want net toen ik plaats nam begon de spetterende show die Zsa Zsa Su had opgesteld voor deze editie. Er hing een groot scherm op het podium waar een show op werd geprojecteerd, er waren diverse danscrews en er was een voetballer die allemaal op het podium een spetterende show verzorgde. Dit allemaal samengevoegd met vuur en licht en laser effecten om het natuurlijk extra spannend te maken.

 

Tijdens deze show maakte Zsa Zsa Su! bekend dat er een editie in de Ziggo Dome aankomt!

12799106_816434168485339_83883612649585587_n

Tijdens deze show maakte Zsa Zsa Su! bekend dat er een editie in de Ziggo Dome aankomt! Nog meer ruimte, nog een grotere zaal, nog meer feestende mensen en een nog grotere tropische vibe! Geweldig nieuws en ook erg tof op de manier hoe de organisatie het bekend maakte! Nadat het spektakel was afgelopen kwam er weer muziek uit de speakers van de DJ. We danste op r&b, dancehall, op reggeaton, bubbling, Justin Bieber kwam door de speakers en dat vervolgd met een rap nummer van broederliefde. Het kwam allemaal voor tijdens deze avond en dat is een van de redenen dat ik het zo naar mijn zin had.Na al deze dansjes en moves kreeg ik toch wel trek in iets lekkers en ook daar was Zsa Zsa Su! van voorzien. In de ‘gang’ van de HMH waren diverse kraampjes met eten en drinken. Je had een snackkraampje waar je o.a. friet en hamburgers kon verkrijgen maar ook bijvoorbeeld Surinaamse kip. Erg toepasselijk bij het evenement natuurlijk! Ook was er een genoeg aanbod van drank. Je had frisdranken, wijn, bier maar ook sterke drank zoals wodka en likeuren zoals jagermeister. Voor iedereen wat wils!

 

Nadat ik mijn lekkere bakje met friet en ketchup en mayonaise op had was het inmiddels al 5 uur in de ochtend. Ik had net een interview achter de rug en was toch best wel erg moe. Wat eigenlijk niet gek is rond dit tijdstip. Via de kantine en pers in/uitgang konden we naar buiten. Dit vond ik naar mijn mening erg goed en zorgvuldig geregeld. Een minpuntje is dat ik niet via de gewone uitgang naar buiten ben gegaan. Daar deelde ze namelijk cd’s uit van mixtape 3 van Zsa Zsa Su! Geproduceerd door Rishi Romero. Gelukkig bestaat er Soundcloud. Daar kan ik en degene die de cd ook niet hebben weten te bemachtigen gewoon de mixtape beluisteren!

Zoals jullie kunnen lezen heb ik een erg leuke avond bij Zsa Zsa Su! Living like a pro gehad! De muziek was helemaal super. Precies mijn stijl, dus beter kon het ook niet. De sfeer was gezellig en ze hadden een groot aanbod van de catering. Mijn eindconclusie is dus zeer positief. Een Zsa Zsa Su! feestje is een echte aanrader voor iedereen die van r&b, dancehall en alles wat er tussen zit houdt!

 

Een ding weet ik in ieder geval al heel zeker. Dat ik op 12 juni aanwezig ben bij de volgende editie van Zsa Zsa Su! aan het strand Bloemendaal. Voor meer informatie over dit evenement kan je de website of de social media kanalen bezoeken van Zsa Zsa Su! Of je houdt onze FestivalFans pagina in de gaten, want wij houden je natuurlijk ook graag op de hoogte van dit fantastische evenement!

 

 

Lees hier het report met DJ Rishi Romero tijdens deze avond op Zsa Zsa Su! Living like a pro! 

3 april 2016

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter