Awakenings events tijdens ADE 2019

Awakenings events tijdens ADE 2019

De echte liefhebbers kijken er al een tijdje naar uit: het Amsterdam Dance Event. Het event waar heel Amsterdam word omgetoverd tot een grote festivalstad. Dit jaar vindt ADE plaats van 16 t/m 20 oktober.

Twee locatie dit jaar
Vooraanstaand in de technoscene is Awakenings. En wie denkt dat de organisatie niet nog meer feesten kan organiseren dit jaar heeft het mis. Vorige week kondigde Awakenings aan wat hun plannen zijn voor ADE 2019. Waar ze normaal de Gashouder, beter bekend als de ‘Techno Tempel’, als thuisbasis hebben pakken ze er dit jaar nog een locatie bij: de Warehouse Elementenstraat. Een locatie die minstens zo industrieel oogt als de Gashouder en dus net zo goed past bij de technoscene van Awakenings.

Verdeeld over deze twee locaties organiseert Awakenings dit jaar maar liefst tien evenementen tijdens ADE. Zelf noemen ze het de ADE Marathon wat een vrij toepasselijke naam is als je nagaat dat ze in totaal zorgen voor 121 uur (!) aan technomuziek.

Zoals we van Awakenings gewend zijn hebben ze weer de meest vooraanstaande artiesten uitgenodigd om het hele spectrum aan techno aan te bieden. Amelie Lens, Boris Brejcha, Carl Cox, Charlotte de Witte, Joris Voorn, Joseph Capriati, Maceo Plex, Ricardo Villalobos and Tale Of Us co-hosten allemaal hun eigen show in deze editie van het Amsterdam Dance Event. Net als alle andere jaren zal Awakenings er weer voor zorgen dat ze alles zullen doen om hun fans versteld te laten staan van de baanbrekende podia en spectaculaire productie.

24 uurs editie
Dit jaar is er tevens een editie waar veel monden van zullen open vallen. 24 uur lang techno! Met als co-host Amelie Lens word er dit jaar een 24 uurs editie georganiseerd in de Warehouse. En de aangekondigde artiesten mogen er wezen! Namen als Fjaak, Kobosil, Rebekah en 999999999 zullen langskomen om de fans zich 24 uur lang verloren te laten dansen. Mocht je nou zoiets hebben van ja deze artiesten die wil ik zien, maar 24 uur hou ik echt niet vol? Niet getreurd, daar heeft Awakenings rekening mee gehouden. Er zijn namelijk twee soorten tickets verkrijgbaar voor dit evenement. Het ene ticket bied je de mogelijkheid om binnen te komen tussen zaterdag 23:00 uur en zondag 2:00 uur. Met het andere ticket kan je binnenkomen vanaf 8:00 uur ’s ochtends op zondag.

Awakenings Festival
Om de line-up te bekijken van alle tien verschillende ADE edities van Awakenings kun je natuurlijk hier op Festival Fans kijken. We hebben een speciale pagina gemaakt met alle Awakenings feestjes en festivals. Mocht je nou echt niet kunnen wachten tot 16 oktober, op zaterdag 29 en zondag 30 juni vindt de 19e editie van Awakenings Festival plaats.

Er worden op het festival meer dan 80.000 bezoekers verwacht uit meer dan 80 verschillende landen! Dat maakt Awakenings Festival het grootste technofestival van de wereld! Wat hebben we een geluk dat we daar gewoon in ons eigen Nederland van kunnen genieten. het is helaas al uitverkocht dus we hopen dat je die gelukkige bent die een ticket heeft kunnen bemachtigen. Mocht je nog op zoek zijn? We hebben een speciaal artikel geschreven hoe je nog aan tickets (voor beide dagen) kunt komen. Anders kun je natuurlijk Ticketswap nog checken.

Foto: © Photo-Company.nl

6 juni 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter