Buitenlandse organisaties plannen festivals voor 2021

Buitenlandse organisaties plannen festivals voor 2021

Dit artikel is verouderd. Check onze nieuwe festival blog voor de laatste ontwikkelingen over corona.

Het blijven onzekere tijden voor de evenementenbranche en het is nog onduidelijk hoe het festivalseizoen eruit gaat zien in 2021. Toch zijn buitenlandse festivals volop bezig met voorbereidingen. Zo kondigden een aantal organisaties nieuwe namen aan voor op hun grootse festivals.

Mad Cool

Onder anderen Mad Cool kwam met een flinke lading namen, eerder in juli maakte het festival al 94 namen bekend. Onder meer Cardi B, Twenty One Pilots & The War on Drugs zullen te zien zijn op het Spaanse festival. Het festival bevat voornamelijk pop, rock en indie artiesten, er worden later nog 2 headliners en 11 andere artiesten bekend gemaakt.

Electric Castle

Ook Electric Castle kondigden hun eerste namen aan. Op de mooie locatie Bonțida Bánffy Castle in Bonțida, die elk jaar word omgetoverd tot de sprookjesachtige locatie van het festival, zullen Gorillaz, Twenty One Pilots & Deftones optreden. Er worden later nog meer namen bekend gemaakt, het festival gaf eerder aan zo veel mogelijk acts voor 2020 mee te nemen naar 2021.

EXIT

EXIT maakte al gauw de nieuwe data voor 2021 bekend, nadat zij een paar weken voor het plaatsvinden van het festival de 20e editie moesten aflassen. Het is een van de grootste festivals van Europa, met meer dan 40 stages en te gekke artiesten, dans je van ’s avonds laat tot na zonsopkomst. Een deel van de nieuwe line-up is ook al bekend gemaakt, zo zullen onder anderen David Guetta, DJ Snake & Tyga te zien zijn op de stages van EXIT.

 

Veel Nederlandse festivalorganisaties hebben festivals verplaatst naar eenzelfde datum in 2021. Of alle festivals weer door kunnen gaan in 2021 is nog niet helemaal zeker. We blijven positief en houd ook zeker onze festivalagenda goed in de gaten voor de laatste updates!

27 november 2020

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter