Een heerlijk heet weekend! ;)

Een heerlijk heet weekend! ;)

De temperaturen liegen er niet om. Het wordt bloedje heet! Dit weekend staat onze agenda weer bomvol met festivals. We hebben er weer een aantal op een rijtje gezet voor jullie. 

Mandala

Van donderdag 27 t/m zondag 30 juni is er weer een editie van het Mandala festival! Bij Mandala is er natuurlijk heerlijke muziek, maar er is ook kunst, theater, wellness en veel workshops. David Vunk, Carlos Valdes, Tom Trago en  Cinnaman zijn één van de artiesten die voor heerlijke muziek zullen zorgen. Mandala is een echt festival voor jong en oud. Er zijn daarom ook verschillende tickets voor elke leeftijd. Hoe jonger je bent, hoe goedkoper het ticket wordt 😉

Defqon.1

Hard gaan dat doe je op Defqon.1 Festival. Het festival vindt plaats van vrijdag 28 t/m zondag 30 juni. Je hoort op Defqon.1 alle hardere stijlen: hardstyle, RAW, hardcore, frenchcore en nog meer andere subgenres. Phuture Noize, Radical Redemption, Toneshifterz en B-Front zijn één van de artiesten die er zullen zijn. De zaterdag en weekend tickets zijn al helemaal uitverkocht. Een zondag ticket kost €72,50.

Awakenings

In Spaarnwoude is er weer een editie van Awakenings Festival op zaterdag 29 en zondag 30 juni. Awakenings is het grootste techno festival ter wereld en had bij de laatste editie 40.000 bezoekers per dag. Ook hebben ze weer grote namen in de line-up! Kölsch, Sven VÄth, Boris Brejcha en Helena Hauff zijn één van de artiesten. De kaartverkoop voor Awakenings is erg hard gegaan. De zaterdag, zondag en weekendtickets zijn al uitverkocht! Niet getreurd! Wij hebben namelijk nog zondag tickets. Een zondag ticket kost €59,00.

Paradijs van het Zuiden

Een heerlijk nieuw festival in Den Bosch! Paradijs van het Zuiden vindt plaats op zaterdag 29 juni op de Petterlaarse Schans in Den Bosch. Het leuke stervormige eiland wordt omgetoverd tot een paradijselijk oord met vijf podia in een tropische setting. Je kan gaan genieten van onder andere Freddy Moreira, Latifah, Benny Rodrigues, Daisy en De Lievelings Dj’s Van Je Zusje. Bijna alle tickets voor Paradijs van het Zuiden zijn al uitverkocht. Een Late Luipaard ticket kost €37,15.

Oh My! Music Festival

Dit jaar kan je twee dagen gaan genieten van Oh My! Music Festival. Het festival vindt op zaterdag 29 en zondag 30 juni in het Arena Park plaats. Oh My! Music festival is een van de grootste urban festivals en dat wil je dus zeker niet missen. Op de zaterdag kan je gaan genieten van onder andere Lil Baby, Broederliefde, Mula B en Tory Lanez. Meek Mill, Saweetie en Dopebwoy zijn één van de artiesten die er op de zondag zijn. De zaterdag voor Oh My! Music Festival is al uitverkocht, maar op TicketSwap  zijn nog genoeg kaartjes. Tickets voor de zondag zijn nog wel te koop. Een regular ticket kost €63,95

27 juni 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter