Eerste weekend van juni vol met grote festivals

Eerste weekend van juni vol met grote festivals

Voor ons gevoel start het festivalseizoen nu echt! Dit weekend vinden er namelijk een aantal zeer grote festivals plaats. Heb je dit weekend nog niks te doen en wel zin in een feestje? Check dan onderstaand overzicht en pak last-minute nog een lekker festival mee.

Weekenders

Intents
Dit grote hardstyle festival in Oisterwijk (Noord-Brabant) viert dit jaar haar vijftiende verjaardag. Sinds een aantal jaar kun je ook op de camping staan en begint Intents Festival dus al op vrijdag. Het feest is al geruime tijd uitverkocht, kaartjes voor Intents zijn nu nog zeer lastig te verkrijgen.

Amsterdam Open Air
In het Gaasperpark vindt dit weekend het heerlijke Amsterdam Open Air plaats. Drie dagen lang, negen stages en voor ieder wat wils. Ook dit festival is al uitverkocht, maar mogelijk heb je nog wat geluk via Ticketswap. Zo staan er voor de zaterdag nog enkele tickets op.

Ploegendienst
Klaar voor je shift op vrijdag- en of zaterdag? Join dan de crew op Ploegendienst. Dit festival wordt gehouden aan de Galderse Meren, net onder Breda. Als het weer een beetje mee zit een ideale locatie voor een festival. Verwacht de lekkerste house, disco en techno. Kaartjes zijn voor enkele tientjes nog te koop.

Vestrock
Een festival is Zeeland komt niet zo vaak voor. Woon je in de buurt dan is het zeker even de moeite om langs te gaan. En er wordt, zoals de naam doet vermoeden, niet alleen rock gespeeld. Check de volledige line-up op onze Vestrock festivalpagina. Tickets zijn nog te koop!

Zaterdag

The Flying Dutch
Door op drie verschillende locaties (Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam) tegelijk dit feest vieren is The Flying Dutch een van de grootste festivals van het land. Alle grote namen uit de Nederlandse dance scene zijn aanwezig en vliegen per helikopter naar de verschillende steden. Voor €59,95 (kaartjes nog beschikbaar) zie je o.a. Afrojack, Armin van Buuren en Tiësto. Geen verkeer line-up dus.

Free Your Mind
Zin in een goed techno feest? Dan is Free Your Mind zeker iets voor jou. In Arnhem gaat het zaterdag 2 juni helemaal los met o.a. ANOTR, Joris Voorn, Kölsch en nog veel meer grote namen uit de techno wereld. Dit festival is nog niet uitverkocht, dus waar wacht je op!

The Crave
We sluiten af met een agenda tip in Den Haag. Hier wordt namelijk The Crave Festival georganiseerd. In het Zuiderpark hoor je de lekkerste house en electro.

1 juni 2018

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter