• Line-up
  • Locatie

40UP Zomerfestival

40UP Zomerfestival
StadEindhoven
LocatieStrijp-S
DatumZaterdag 16 juli 2016
Tijd14:00 - 23:00
Prijs€ 42,50
Leeftijd40+
Maak hier je koningsdag outfit compleet!Maak hier je koningsdag outfit compleet!
UpdatesOp de hoogte blijven? Maak een aan
  • Line-up
  • Locatie

40UP Zomerfestival 2016

40UP, het gezellige dansfeest van Nederland wordt op zaterdag 16 juli omgetoverd naar een zomerfestival met meer dan 40 jaar dansmuziek! Tussen de voormalige fabriekshallen op Strijp-S en onder het Klokgebouw, kun je genieten van unieke live optredens en legendarische acts . De naam van het festival zegt het al ’40 UP’. Een festival voor 40 plussers die bij elkaar komen om lekker te feesten op een zomers festival in hartje Eindhoven!

Line-up

Philly Soul-queens, The Three Degrees, eurodancegodenSnap!, popdiva’s Bananarama, soul- en discoking George McCrae en last but not least discokeizers Tavares. Een line-up kortom die niets minder is dan één groot feest der herkenning, van begin tot eind gevuld met de dikste hits. 40 jaar dansmuziek op zijn levende best, en dat heerlijk in de buitenlucht.

De poorten naar het 40UP Zomerfestival Eindhoven openen om 14.00 uur, waarna zij weer sluiten om 23.00 uur. Zoals we al vertelde is het een 40 plus gerelateerd festival maar natuurlijk is iedereen meer dan welkom! Het zomerfestival is toegankelijk voor iedereen vanaf 18 jaar. Kinderen zijn niet toegestaan.

Accommodaties in de buurt


Heb je vragen over 40UP Zomerfestival? Laat het weten!