Laatste weekend mei bomvol festivals

Laatste weekend mei bomvol festivals

Dit weekend staat onze agenda weer bomvol met heerlijke festivals. Laat het weer dit weekend ook meezitten, want er is een heerlijke temperatuur met een beetje zon voorspeld!

Emporium

Op zaterdag 25 mei is er weer een editie van Emporium met als thema: The Zoo. Het zal dus een grote beestenboel worden. Er zijn acht stages met heerlijke artiesten! Zo kan je gaan genieten van  Kris Kross Amsterdam , Tony Junior , B-Front en Sub Zero Project . Er dus muziek voor ieder wat wils. Wil je er nou heel graag bij zijn? Koop je kaartje dan snel, want Emporium is al voor 91% uitverkocht. Een ticket kost €58,75.

Lente Kabinet Festival

De achtste editie van Lente Kabinet vindt dit jaar twee dagen plaats. Op zaterdag 25 en zondag 26 mei kan je weer heerlijk losgaan bij het ’t Twiske (Oostzaan). Lente Kabinet draait niet alleen om de heerlijke muziek, maar er is ook veel aandacht voor kunst en cultuur. Op de zaterdag en zondag heb je zes stages met onder andere Mendel, Peggy Gou en Lauren Hansom. De zaterdag van Lente Kabinet 2019 is al helemaal uitverkocht. Een zondag ticket kost €48.

909 Festival

In het Amsterdamse Bos mag je op zaterdag 25 mei lekker losgaan tijdens het 909 Festival. Het festival heeft 3 stages met artiesten als Speedy J, Dimitri en Ferro . De kaartverkoop voor 909 festival is al begonnen. Een Late ticket kost €59,50. Wees er wel snel bij, want deze tickets zijn bijna uitverkocht.

Ploegendienst Festival

Helaas geen weekend, maar één dag Ploegendienst Festival. Het festival vindt plaats op zaterdag 25 mei aan de heerlijke festivallocatie Galderse Meren bij Breda. Ploegendienst bestaat vijf jaar dus dat zal extra gevierd worden. Je kan gaan genieten van Remco Beekwilder,  Jennifer Cardini  en Bonxo . De Projectleider en Vaste Kracht tickets zijn helaas al uitverkocht. Een Dicht Kitter ticket kost €44,50.

Central Park Festival

Central Park vindt plaats op zaterdag 25 mei. Het festival heeft een andere locatie gekregen namelijk het Strijkviertel in Utrecht. Er is een extra Mainstage aan het festival toegevoegd! Er zijn drie stages en daarvan zijn er twee overdekt. Douwe Bob , BLØF, Racoon en De Jeugd Van Tegenwoordig zijn één van de artiesten waar je van kan gaan genieten. De kaartverkoop voor Central Park is al even bezig. Je kan nu een ticket kopen voor €42,35 en dan krijg je er ook nog een Bol.com tegoedbon ter waarde van 7,50 erbij!

Revolt

Revolt is een nieuw hardstyle festival! Art of Dance organiseert samen met I-Motion – Events & Entertainment op vliegveld Pferdsfeld in Duitsland dit heerlijke hardstyle festival. Het festival vindt plaats op zaterdag 25 mei. Radical Redemption, Angerfist, Re-style en Code Black zijn één van de artiesten waar je hard op kan gaan tijdens Revolt. Een ticket kost €49,50.

Zomervreugde

Zomervreugde is een nieuw festival in Arnhem! Vunzige Deuntjes, Luxor Live en Knock on Wood organiseren dit nieuwe evenement op het terrein van Papendal. Ook dit festival vindt plaats op zaterdag 25 mei. Zomervreugde heeft verschillende muziekstijlen, omdat het verschillende organisatoren heeft. House, R&B, disco, alles komt voorbij op dit festival. Het festival heeft 5 stages met artiesten als Yung Felix, Bokoesam, De Sluwe Vos en Pablo Discobar Soundsystem . Een ticket voor Zomervreugde kost €40,-

Riverdale

Het dancefestival Riverdale wordt op zaterdag 25 mei op een nieuwe locatie georganiseerd. Het vindt dit jaar plaats op de Nieuwe Gouwe O.Z. Er zijn twee stages met heerlijke artiesten. Je kan gaan genieten van De Sluwe Vos , Luuk van Dijk en Daisy . De Early Birds en Regular tickets zijn al uitverkocht. Een Late ticket kost €30,-

Lente Circus

Lente Circus is een nieuw festival in Hoofddorp. Vunzige Deuntjes en Losbandig hosten dit festival op zaterdag 25 mei. Er zijn drie stages met de smerigste deuntjes, hiphop en R&B. SFB, Vunzige Deuntjes Soundsystem en Sevn Alias zijn één van de artiesten waar je los op kan gaan! Een Late ticket kost €35,-

Daisy Festival

Het Daisy Festival is er weer op zaterdag 25 mei. Er zijn vijf stages met muziek van R&B, Techno en heerlijke classics. Freddy Moreira , Bokoesam en Puinhoop Kollektiv zijn één van de artiesten die er zullen zijn. De early birds en de regular tickets zijn al uitverkocht 🙁 Een late ticket kost €39,30.

Secret Forest Festival

Op zaterdag 25 mei keer Secret Forest Festival groter dan ooit terug! Het festival vindt plaats in het Pagedal van Stadskanaal. Het festival heeft vier stages met verschillende stijlen van muziek. Kris Kross Amsterdam, Waylon en Bizzey zijn één van de artiesten waar je van kan gaan genieten. Er zijn alleen nog maar Late tickets beschikbaar. Een late ticket kost €41,47.

23 mei 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter