Twee grote test-festivals voor 10.000 bezoekers

Twee grote test-festivals voor 10.000 bezoekers

Dit artikel is verouderd. Check onze nieuwe festival blog voor laatste ontwikkelingen over corona in 2022.

Update 19 april: beide festivals gaan helaas niet door op respectievelijk 24 april en 1 mei. 538 Oranjedag krijgt toch geen vergunning van de gemeente Breda en het Startschotgala wordt mogelijk later nog georgansieerd.

Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn, maar het is mogelijk om op zaterdag 24 april 2021 en/of zaterdag 1 mei 2021 aanwezig te zijn bij de twee grootste test-festivals tot nu toe! Fieldlab heeft namelijk met de organisaties van 538 koningsdag en Zwarte Cross om de tafel gezeten, met als uitkomst: 538 Oranjedag & Startschotgala. Bij deze Fieldlab test-festivals sta jij misschien wel samen met 10.000(!) anderen (zonder afstand) uit je plaat te gaan! Benieuwd hoe jij hierbij aanwezig kan zijn? Lees dan snel verder.

Update: Beide test-festivals zijn binnen no time compleet uitverkocht!

538 Oranjedag

Op zaterdag 24 april vindt het eerste grote test-festival van dit jaar plaats: 538 Oranjedag op het Chasséveld in Breda! Dit festival komt in plaats van het jaarlijkse 538 Koningsdag, niet op koningsdag zelf maar 3 dagen eerder. Het is nu mogelijk om je te pre-registeren voor dit test-festival. Voor deze pre-registratie mag maximaal gekozen worden voor 8 tickets per registratie en de ticketprijs is €37,50 per ticket.

Als je bent uitgekozen, ontvang je donderdag 15 april een SMS met het gelukkige nieuws dat jij tickets mag kopen inclusief een ticketlink. Pre-registreer je nu en misschien sta jij binnenkort samen met 10.000 anderen te feesten in Breda!

Benieuwd naar de line-up en overige info? Check dan de festivalpagina van 538 Oranjedag!

Startschotgala

Op zaterdag 1 mei is het tijd voor het tweede grote Fieldlab test-festival: Startschotgala! Dit festival vindt plaats in Lichtvoorde (Gelderland) op het festivalterrein van Zwarte Cross! Voor dit festival werkt de ticketverkoop net iets anders. Er is geen pre-registratie nodig, want de tickets gaan direct in de verkoop op vrijdag 16 april om 11:00 uur via de website van Startschotgala. De ticketprijs is €30,- per ticket. Wees er snel bij want ook hiervoor geldt: maximaal 10.000 bezoekers! Een reminder van de organisatie van Zwarte Cross: ‘Als je naast de kaarten grijpt, onthoud dan: dit is hoe dan ook een stap in de goede richting; de richting van een festival(na)zomer!’. 

Benieuwd naar de line-up en overige info? Check dan de festivalpagina van Startschotgala!

Zijn er voorwaarden aan verbonden?

Het blijft een test-festival georganiseerd door Fieldlab. Je bent dus onderdeel van een onderzoek waar automatisch ook een aantal voorwaarden aan verbonden zijn. Op de website van het Startschotgala staan de voorwaarden van de Fieldlab evenementen netjes onder elkaar. Mocht je de uitverkorene zijn die tickets heeft kunnen bemachtigen voor één van de- of beide test-festivals, neem deze voorwaarden dan goed door! Maar het belangrijkste is natuurlijk, GENIET!

14 april 2021

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter