Festival Keuzestress: Techno

Festival Keuzestress: Techno

De eerste testfestivals zijn georganiseerd en ná 1 juli staan de meeste grote festivals weer op het programma. Gezien de ontwikkelingen kan het straks hopelijk ineens snel gaan en mogen we met z’n allen weer grotere (buiten) events bezoeken. Doordat veel festivals naar later in het seizoen zijn verplaatst zal dat wel eens keuzestress op gaan leveren.

Ga je naar Dekmantel of Loveland, Zomer Kabinet of ZeeZout? Deze events vinden namelijk in hetzelfde weekend plaats. En zo zijn er nog een aantal.

Techno festivals in juli, augustus en september

In onderstaande lijst hebben we alleen de grotere techno festivals meegenomen, of festivals waarbij er in ieder geval een grote techo stage aanwezig is. Als je onderstaand schema bekijkt krijgen wij al aardig wat keuzestress. Maak je planning en klik voor meer info op de naam van het festival.

Datum Festival Plaats
Juli
2 t/m 4 jul Ploegendienst
Verknipt
Breda
Utrecht
9 t/m 11 jul Geen grote techno festivals
16 t/m 18 jul Geen stress, alleen: 18hrs Bed
23 t/m 25 jul Geen stress, alleen: Welcome to the Future Amsterdam
Augustus
6 t/m 8 aug Dekmantel
Loveland
Blijdorp
Amsterdam
Amsterdam
Rotterdam
13 t/m 15 aug komm schon Alter
STRAFWERK
Paradigm
Amsterdam
Amsterdam
Groningen
20 t/m 22 aug Weekendje bijkomen Bed
27 t/m 29 aug 909
Soenda
Amsterdam
Utrecht
September
3 t/m 5 sep Georgie’s
Zomer Kabinet
ZeeZout
Amsterdam
Amsterdam
Amsterdam
10 t/m 12 sep Awakenings
DGTL
Draaimolen
Into The Woods
Amsterdam
Amsterdam
Tilburg
Utrecht
17 t/m 19 sep Ohm
A Day at the Park
Delft
Rotterdam

Dé dag die elke techno liefhebber zeker in zijn agenda moet hebben staan is zaterdag 11 september. Dan staan Awakenings, DGTL, Draaimolen én Into The Woods op het programma! Eigenlijk zou je ze alle vier willen bezoeken maar dat gaat natuurlijk niet op één dag. Toch hebben we een manier gevonden om er drie te bezoeken. Draaimolen wordt dit jaar nu 1 maar 10 dagen georganiseerd, je kunt dit festival dus ook op vrijdag de 10e bezoeken. Ga op zaterdag naar DGTL, overnacht in Amsterdam en pak zondag als afsluiter van dit technoweekend het grootste festival in dit genre mee: Awakenings. Je kunt Into The Woods natuurlijk ook nog omruilen met DGTL maar dan zit met een groter logistiek probleem.

Festival essentials

Voor ieder festivalbezoek kan natuurlijk de premium festival heuptas, niet ontbreken. Met deze fannypack loop jij er ieder festivalbezoek fancy bij en heb jij genoeg ruimte om je kauwgom, mobiel, portemonnee, snoepjes en lolly’s op te bergen… 😉 Check snel onze webshop en wacht niet te lang want op=op!

29 april 2021

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter