De data voor ADE 2020 zijn al bekend!

De data voor ADE 2020 zijn al bekend!

Kan jij net zoals wij niet genoeg krijgen van het Amsterdam Dance Event? Wij hebben alvast de data voor het ADE 2020 voor je en meer. Lees snel verder!

Even terugkijken

Dit jaar was het ADE net zoals elk jaar weer een groot succes. Van 16 tot en met 20 oktober waren er meer dan duizend leuke feestjes verspreid over 200 locaties! Onder andere Elrow goes to ADE, AMF, Dockyard en Meisjes blijven Meisjes hebben een supergoede editie erop zitten! Ook waren er maar liefst rond de 400,000 fans van het ADE gekomen naar Amsterdam. Dit met een record aantal van mensen uit 146 verschillende landen! Het was dit jaar de 24e editie dus reken maar dat volgend jaar het ADE als 25e editie een groot feest wordt!

© AFAS LIVE | Frenna presents: Meisjes Blijven Meisjes ADE

Reports van het ADE

Jazeker! Verwacht nog een aantal leuke ADE reports van onze reporters. Daarnaast staan er ook al een aantal leuke reports online. Check Into the Woods en Rüfüs Du Sol en geniet van de nablikken op deze leuke events. Lees ook over hoe het ADE dit jaar voor de 7e keer bijdraagt aan duurzaamheid en een betere toekomst in ons ADE Green artikel.

© AMF | AMF at ADE

ADE datum 2020

En dan nu, zet het in je agenda, want van 21 t/m 25 oktober 2020 is het ADE weer terug. En dit keer dus met alweer de 25e editie. Geen agenda? Geen probleem! Je kunt je registreren voor informatie over het ADE waarbij je alle updates krijgt over het volgende event en andere leuke nieuwtjes!

Wij zijn er volgend jaar zeker weer bij! Jij ook?

23 oktober 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter