Deze artiesten kunnen wel wat rust gebruiken na de festivalzomer

Deze artiesten kunnen wel wat rust gebruiken na de festivalzomer

Het outdoor festivalseizoen zit er op en wat is er toch weer flink gefeest en gedanst op de muziek van duizenden artiesten. Van Coachella tot aan Paaspop en van de Zwarte Cross tot aan Sziget. Overal vind je de artiesten, bands en DJ’s die er voor zorgen dat jij op jouw favoriete festival kan meezingen en los kan gaan. Diep respect voor alle artiesten die deze festivalzomer hebben opgetreden. De ene nét wat meer dan de ander, maar gelukkig kunnen ze nu wat rust nemen buiten de zomer (of gaan ze door met indoor festival en clubtours?). Hieronder vind je vier artiesten/bands die wel een hele drukke zomer hebben gehad en zeker toe zijn aan rust.

Son Mieux – 20+ shows

Son Mieux is een van de bands die deze zomer een pittige zomer hebben gehad. Met optredens op onder andere Sziget, Lowlands, Concert at Sea en de Zwarte Cross. Dit zijn niet de minste namen waar de band heeft mogen spelen en dan mogen ze ook vaak nog de mainstage beklimmen met een energieke show van een uur. De zevenkoppige band onder leiding van Camiel Meiresonne maakt indiepop met een vleugje disco. Ideaal om in het zonnetje op te dansen.

FLEMMING – 45+ shows

Flemming Viguurs, zoals hij daadwerkelijk echt heet, kan zeker wat rust gebruiken. Met hits als Automatisch, Paracetamollen en Amsterdam heeft hij menig hart verovert. Jonge meisjes stonden vooraan bij zijn shows met glunderende ogen naar hem te kijken. De zanger begon zijn carriere als leadzanger van de band Baby Blue. Na veel ervaring te hebben opgedaan met vooral veel shows op het Schijndelse Paaspop, heeft hij toch besloten om solo verder te gaan. En dat pakt waanzinnig goed uit! De grote festivals en concertzalen staan in de rij voor hem en bieden een plekje op het grootste podium. Na 45+ optredens, op onder andere 538 koningsdag, WiSH Outdoor en Hullabaloo kan Flemming wel wat rust gebruiken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door FLEMMING (@flemming)

La Fuente – 45+ shows

“I want you (forever)”. Iedereen heeft dit nummer vast wel eens voorbij horen komen op een house feestje. Grote kans dat La Fuente zelf ook op dat house feestje aanwezig was. Met maar liefst 45+ shows in deze festivalzomer heeft hij er voor gezorgd dat bij elk optreden de voetjes van de vloer gingen. Job Smeltzer (zijn echte naam) gaat waarschijnlijk na het outdoor festivalseizoen gewoon lekker door met het indoorseizoen.

Benny Rodrigues/ROD – 85+ shows

De ultieme winnaar van de meeste shows van dit jaar is toch weer Benny Rodrigues met maar liefst 85+ shows. Dat zijn meer dan 3,5e show per week. Onder zijn echte naam Benny Rodrigues treedt hij voornamelijk op met house en tech/house muziek. Met zijn alter ego ROD gaat hij de harde kant op en draait hij voornamelijk de harde techno. Deze man leeft voor muziek en dat is te zien ook. Zo draaide hij met zijn met Benny Rodrigues dit jaar op Soenda en Amsterdam Open Air. Met ROD was hij te vinden op Awakenings, Dance Valley en Mystic Garden. Gelukkig hoeft hij niet altijd alleen te draaien, want de DJ staat ook bekend om zijn B2B met zijn bevriende collega DJ’s. Zo draaide hij op Draaimolen nog samen met Job Jobse en draait hij geregeld met Chris Stussy, Michel de Hey en Philou Louzolo.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Philou Louzolo (@philoulouzolo)

Natuurlijk zijn er nog veel meer artiesten die veel shows hebben gehad en zeker toe zijn aan rust. Tegen hen wil ik ook zeggen; neem lekker de tijd voor jezelf. Laadt jezelf zodat je volgend festivalseizoen weer volle bak kan vlammen. Tot volgend jaar!

 

26 september 2023

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter