Nieuws

Hoe meld je je aan voor de eerste testfestivals?

Hoe meld je je aan voor de eerste testfestivals?

De eerste zogeheten Fieldlab-festivals en testevenementen staan op de kalender! Dansen, zingen en niet te hoeven letten op de 1,5 meter afstand. Het kan binnenkort weer. MOJO en ID&T zijn op dit moment twee testfestivals en meerdere testevenementen aan het voorbereiden en jij kan erbij zijn.

Jij kan de eerste festivalganger van het jaar zijn

Jij kan één van de 1.500 mensen zijn die als eerste een testfestival kan bezoeken, maar hoe? Via de website van Back to Live kan je je inschrijven en aangeven wat voor testevenementen jij graag zou willen bijwonen. Vervolgens wordt er een willekeurige selectie gemaakt tussen mensen die de evenementen en festivals mogen bezoeken. Misschien ben jij één van de gelukkige! Wacht niet te lang want er zijn al meer dan 66.000 aanmeldingen binnengekomen. Op 6 en 7 maart vinden een concert en dance event in de Ziggo Dome plaats. Op 13 en 14 maart vinden de testfestivals plaats op de evenementenlocatie in Biddinghuizen. Voor de evenementen van 13 en 14 maart gaan er tickets in de verkoop op donderdag 25 februari om 12:00 uur! Check onze festival pagina’s (dance- en pop festival) voor meer info.

Hoe zien de Fieldlab-festivals eruit

Meerdere podia,  diverse artiesten en foodtrucks, kortom: een festival zoals je gewend bent, maar dan net iets anders. Bij binnenkomst ontvang je een tag. Hiermee kan worden gemeten hoe vaak- en hoe lang je contact hebt met bepaalde mensen en kan worden gemeten waar de drukte zich bevindt. Fieldab is een initiatief van de evenementensector. Zij kijken vooral naar de contactmomenten tussen bezoekers. Op deze manier kan de evenementensector hierop inspelen tijdens het organiseren van meer testfestivals en evenementen.

 

17 februari 2021

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.