Vestrock Festival afgelast, in 2021 weer terug!

Vestrock Festival afgelast, in 2021 weer terug!

Vestrock, het Zeeuws-Vlaamse festival vindt dit jaar helaas niet plaats.. De organisatie heeft laten weten dat dit te maken heeft met het coronavirus. Dit virus heeft Nederland al een aantal weken in zijn greep en zal waarschijnlijk ook nog wel even doorwoekeren. De maatregelen die hiervoor tot nu toe zijn genomen, komt voor onder andere de festivalbranche als een harde klap aan. Alle festivals zijn namelijk tot 1 juni afgelast (Lees artikel). Het is nog niet duidelijk of de maatregelen daarna worden verlengd. Vestrock zal in ieder geval in 2020 niet plaatsvinden.

Vestrock 2021

De organisatie heeft laten weten dat het festival volgend jaar gelukkig gewoon weer doorgaat. Er gaat twee keer zo hard gefeest worden, dus dat het een editie wordt om nooit te vergeten zit er dik in! Zet vrijdag 4 t/m zondag 6 juni dus alvast in je agenda! Het festival biedt plaats aan verschillende genres. Dit maakt het een ideaal evenement waar je met al je vrienden heen kan gaan. Zelfs als jullie niet van dezelfde muziek houden. 😉 Vestrock probeert de line-up van 2020 zo compleet mogelijk te laten voor de volgende editie. Dit jaar zouden onder andere Lucas & Steve, Snelle, Danny Vera en Kris Kross Amsterdam op een van de verschillende podia’s staan. Hopelijk zien we deze toppers in 2021 weer op de line-up verschijnen!

Tekst gaat verder onder de foto:

©Facebook Vestrock

Wat gebeurt er met mijn gekochte ticket?

Heb jij al een of meerdere tickets gekocht voor de editie in 2020? No problem! Alle kaarten die al zijn verkocht worden automatisch omgezet naar de editie in 2021. Hiermee steun en help je Vestrock ook nog eens met het voortbestaan van dit heerlijke festival. Toch liever je geld terug krijgen? Mail dan naar: tickets@vestrock.nl. Let op, Je kan je geld terugvragen tot maandag 1 juni!

Benieuwd naar welke festivals allemaal zijn afgelast door het coronavirus? Wij hebben er een artikel over geschreven die we dagelijks updaten!

31 maart 2020

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter