Het einde (van het festivalseizoen 2023) is nabij!

Het einde (van het festivalseizoen 2023) is nabij!

Aankomend weekend is het einde van het festivalseizoen zo ver. In dit artikel kijken we terug op een paar hoogtepunten van het festival seizoen en we vertellen welke festivals in het laatste weekend het festivalseizoen afsluiten.

Hoogtepunten

We stappen eerst even in de tijdmachine om terug te kijken naar de hoogtepunten van het festivalseizoen. We beginnen natuurlijk bij het begin: bij Paaspop. Zoals gewoonlijks start het festival seizoen weer met Paaspop en ook dit jaar was het weer een groot feest met een MEGA line-up. Één min puntje was wel de modder die ervoor zorgde dat het wat moeilijker was om te vertrekken. Ook wij hebben bij de start van het festival seizoen mogen zijn. Lees hier het report.

In de zomer staat er (meestal) ook een lekker zonnetje. Tijdens Best Kept Secret was de zon zelfs prominent aanwezig. En dit was dan ook zeker te merken, met temperaturen rond de 30 graden. Maar dit mag de pret van zoon fantastisch festival natuurlijk niet bedrukken. Het was even goed insmeren en daarna genieten van heerlijke muziek. Lees hier onze volledige ervaring van Best Kept Secret.

Natuurlijk kunnen we het grootste hardstyle festival ter wereld niet vergeten. Je raadt het al: Defqon.1. De stages zagen er zoals gewoonlijk weer prachtig uit, en ook dit jaar is er weer helemaal los gebeukt en gestampt op de hardste muziek. Sterker nog, dit jaar heeft het bekende festival een mijlpaal bereikt van de grootste editie ooit. Het hardstyle festival had een recordaantal van 70.000 bezoekers tegelijk op het terrein. Wij zaten ook tussen die 70.000 bezoekers, en we hebben een report geschreven over onze ervaring die je hier kunt lezen.

defqon-main

Als we het over mijlpalen hebben kunnen we Mysteryland niet vergeten. Die bestaat namelijk dit jaar al 30 jaar lang, extra groot feest dus! En wij waren er namens Festival Fans ook bij. Benieuwd hoe we het ervaren hebben? Lees hier het report.

Het laatste weekend

En dan weer even terug naar nu. Om precies te zijn dit weekend. Er is een positieve weersverwachting met temperaturen rond de 25 graden, dus goed festival weer! De festivals die er dit weekend zijn: TIKTAK Festival, Summerlake Festival, Essential Festival, A Day at the Park en Into The Woods. Voor alle festivals, op Into The Woods na zijn er nog kaartjes. Dus neem snel een kijkje op de pagina’s om te zien of het wat voor jou is, en scoor een ticket om mooi het festival seizoen af te sluiten!

12 september 2023

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter